STE Languages krijgt nieuwe eigenaar

STE Languages krijgt nieuwe eigenaar

STE Languages krijgt nieuwe eigenaar

STE Languages is dé taalaanbieder voor de zakelijke en particuliere markt in Zuidoost Brabant. In 1995 werd STE Languages (STE), voortkomend uit Philips Talenonderwijs opgericht onder de naam Studiecentrum Talen Eindhoven. In 2005 ging het eigendom van STE over naar Willem van der Velden. Mathilde Lageman, werkzaam bij STE vanaf 2002, is sinds 2015 mede-eigenaar en heeft samen met Willem van der Velden de directie gevoerd. De afgelopen 10 jaar is STE Languages uitgegroeid tot een gerespecteerde en gewaardeerde partner van internationaal georiënteerde bedrijven en organisaties in de regio Zuidoost Nederland. Bedrijven en organisaties die het belang van betrouwbare communicatie inzien en daarbij het Nederlands, Engels, Duits of een andere taal willen leren en verbeteren.

Over de eigenaren

Mathilde Lageman – Directeur
Mathilde Lageman is na haar doctoraal Engels aan de Rijksuniversiteit Leiden direct het onderwijs in gegaan. Lange tijd is zij werkzaam geweest aan de Hogeschool voor Economische studies in Rotterdam, waar zij docent Engels en coördinator van diverse student- en bedrijfsprojecten was. Eenmaal gesetteld in Eindhoven heeft zij haar loopbaan vervolgd bij STE – als trainer en taalcoördinator Engels, lid van het management team en uiteindelijk mede-eigenaar en lid van de directie. Haar focus ligt bij de kwaliteit en inhoud van trainingen, de professionaliteit van de STE trainers en de interne organisatie.

Wilfried Gradus – Directeur
Wilfried Gradus is bedrijfseconoom en registermarketeer. Hij heeft een jarenlange ervaring als leidinggevende in de sectoren ICT & Telecom, zakelijke dienstverlening, trainingen & opleidingen en Healthcare. Hij heeft bij een aantal grote internationale organisaties gewerkt als Orange en Telecom Italia / BBned en heeft daar verantwoordelijke posities bekleed in de commerciële organisatie en de marketing strategie. Binnen STE Languages zal hij zich richten op business development, marketing & sales en de financiën.

Bron: STE Languages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief