The VR Room trapt pop-up tour af met nieuwe vestiging in Tilburg

The VR Room trapt pop-up tour af met nieuwe vestiging in Tilburg

The VR Room trapt pop-up tour af met nieuwe vestiging in Tilburg

The VR Room is een unieke samenwerking aangegaan met vastgoedbelegger Wereldhave, gespecialiseerd in stedelijke Full Service Centra voor een beter dagelijks leven. De VR-specialist trapt op zaterdag 14 maart een pop-up tour af en brengt zijn eerste tijdelijke vestiging onder in Winkelcentrum Pieter Vreedeplein in Tilburg, waarna andere steden volgen. Hier biedt The VR Room het competitieve VR Lasergamen en andere geprezen Virtual Reality games aan. Bovendien kunnen bezoekers in Tilburg voor het eerst aan de slag met een splinternieuw concept: VR Arena. 

VR Arena: Plezier voor speler én toeschouwer 
In VR Arena lopen meerdere spelers vrij rond in een open ruimte met een Virtual Reality headset. Waar de meeste Virtual Reality headsets nog bedraad zijn, biedt The VR Room games aan die volledig draadloos wordt gespeeld, zodat bezoekers van Winkelcentrum Pieter Vreedeplein in Tilburg zonder belemmeringen de virtuele wereld kunnen betreden. Terwijl de spelers zich in een continu veranderende digitale wereld wanen, kunnen omstanders in het winkelcentrum toekijken hoe zij de overwinning naar zich toe proberen te trekken. In VR Arena loopt iedere speler rond met een virtueel schild en een ray gun, waarmee zij hun tegenstanders een kopje kleiner moeten maken, terwijl zij door een futuristisch veld met pilaren manouvreren. Zodra zij een tegenstander tegen het lijf lopen moeten ze koel blijven en het vizier op scherp zetten om punten in de wacht te slepen. Binnen een korte tijd gaat het erom wie de hoogste score neerzet om de match te winnen. 

Pop-up tour in samenwerking met Wereldhave
De opening van deze vestiging is het startschot van een langdurige samenwerking tussen The VR Room en Wereldhave. In Tilburg kunnen bezoekers enkele maanden aan de slag met de nieuwste entertainment van The VR Room en vervolgens trekt hij verder het land in om bezoekers in andere winkelcentra kennis te laten maken met zijn unieke VR-entertainment. In de komende 2 jaar worden 4 verschillende winkelcentra aangedaan.

Over The VR Room 
Bij The VR Room maak je op een unieke, toffe manier kennis met virtual reality. Sinds 2016 biedt The VR Room als eerste in Nederland de nieuwste VR-technologie aan als entertainment. The VR Room is geschikt voor jong en oud en het leukste uitje met vrienden, familie of collega’s. Naast VR Arena is ook VR Lasergamen beschikbaar in deze vestiging: Waar lasergamen normaal gesproken plaatsvindt in ingerichte ruimtes, speelt de VR-variant zich af op een paar vierkante meters en nemen twee spelers het op tegen twee andere spelers. Iedere speler wordt uitgerust met een VR-headset, een robuust wapen en een speciaal vest, waarmee hij daadwerkelijk impact voelt als hij wordt beschoten. Daarnaast kan de speler dekking zoeken achter een fysieke toren om interactie met de ‘echte’ wereld te versterken.

Vrije binnenloop en minigames
Naast VR Arena en VR Lasergamen kunnen bezoekers aan de slag met drie andere geprezen vr-titels: Beat Saber, Fruit Ninja VR en Angry Birds VR. Voor alle VR-activiteiten geldt: Het is mogelijk om te reserveren, maar vrije inloop en rustig meekijken vanuit de lounge is uiteraard ook mogelijk. Reserveren kan hier.   

Speciale openingsactie
Op zaterdag 14 maart en zondag 15 maart kunnen bezoekers profiteren van een speciale openingsactie. Onder het ”All you can play”-principe kunnen zij het volledige aanbod VR entertainment ontdekken voor slechts €10,-. 

Bron: The VR Room

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief