We Stay Strong

We Stay Strong

We Stay Strong

We doen het samen

De strijd om het Coronavirus onder controle te krijgen is een strijd van ons allemaal. Alleen als we ons gezamenlijk hiervoor inzetten, 17 miljoen Nederlanders, gaat het ons lukken. En dit gaat ons lukken. We houden vol. Al is het niet altijd even makkelijk. Laten we elkaar daarom steunen en helpen op de moeilijke momenten. 

Drie Bredanaars introduceren deze week een armbandje om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen het coronavirus. Het blauwe armbandje bevat de tekst ‘#StayStrong’ en draagt hiermee een belangrijke boodschap uit: “De strijd tegen corona winnen we alleen als we het samen doen.”

Ook je steentje bijdragen?

Wil jij de strijd tegen corona ook steunen? Koop dan het blauwe #StayStrong bandje. Voor jezelf of om een ander een hart onder de riem te steken. De bandjes zijn gemaakt van silicone, zijn hypoallergeen en zitten zacht en comfortabel om je pols. 

De #StayStrong bandjes zijn verkrijgbaar in twee maten: groot en klein. Beide bandjes kosten 5 euro per stuk. Hiervan wordt 3,50 euro gedoneerd aan het Rode Kruis. Verzending is gratis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief