Juist nu!

Juist nu!

Juist nu!

Het zijn spannende tijden. De impact van het Coronavirus is groot, voor iedereen van de bakker op de hoek tot de multinational KLM of van de startup Lighyear tot mkb-organisatie Bazelmans. We moeten allemaal om en anders denken en handelen. Onze ondernemersgeest moet weer werken of weer geïnspireerd worden. Als Brabant Onderneemt zijn we er voor de ondernemers in Brabant van startup, scale-up tot de mkb-ondernemer. We hopen dat jullie er samen ook allemaal de schouders onder blijven zetten en dat we elkaar door deze crisis heen helpen. Zo hebben we als Brabantse ondernemers ook de vorige crisis overleeft. Als Brabant Onderneemt zijn wij juist ontstaan in de financiële crisis en groeide toen zelfs met 8 deelnemers per maand.

We zien nu ook dat ondanks deze crisis dat we groeien en dat partners hun betrokkenheid blijven tonen. Zo verlengde de partners Bazelmans hun partnerschap en zijn dan ook al het langs partner en betrokken bij Brabant Onderneemt. Dat mag dan ook best genoemd worden!
Maar ook partner Crowe Foederer verlengde deze week hun partnerschap in deze corona periode. Marc van der Looij en Sander van de Berg tekende deze week hiervoor. Ze zien de toegevoegde waarde van het netwerk. Zo sloten ze afgelopen week een nieuwe klant aan welke ook deelnemer is van Brabant Onderneemt.
En sloten we een partnerschap met de startup Signable, klik hier om dit bericht te lezen.

Juist nu is het moment ook om elkaar op te zoeken en elkaar te helpen.
Ze zeggen toch altijd, in zware tijden leer je je echte vrienden kennen. En zo is het ook op zakelijk vlak. Sluit je als ondernemer aan bij Brabant Onderneemt. Zodat wij op onze beurt ook weer op kunnen komen voor de belangen van de Brabantse ondernemers. Dit doen we in Den Bosch op het Provinciehuis als via ons contact met Hans Biesheuvel van ONL.

We hebben een aantal mogelijkheden om onze werking als belangen- en netwerkorganisatie te ondersteunen.

Wil je geïnspireerd worden, live bijeenkomsten bezoeken, kortingen krijgen op trainingen voor je zelf en je personeel, webinars kunnen volgen of zelf een bijeenkomst hosten of webinar verzorgen? Wordt dan deelnemer of partner van Brabant Onderneemt.

Ondernemers die onze werking en lobby willen ondersteunen kunnen dit doen door zich aan te sluiten onder ons label MKB-Brabant. Het netwerk voor ondernemend Brabant. Dit kan voor slechts € 95 per jaar.

Word deelnemer van Brabant Onderneemt of lid van MKB-Brabant (bekijk hier het Brabant Onderneemt ledenoverzicht en ons MKB-Brabant netwerk)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief