Nieuw bestuurslid

Nieuw bestuurslid

Nieuw bestuurslid

Sem de Vries stelt zich voor.

Sem komt vanuit het perspectief dat meerwaarde geen vraag is maar een voorwaarde voor alles wat je ontplooit. “Stoppen met denken in traditionele rolmodellen, hokjes of zoals we het altijd hebben gedaan…. Als je echt onderscheidend wil zijn, ben dan bereidt om je af te vragen of het anders kan of en waarom je doet wat je beoogd te gaan doen. Wees open, authentiek, kwetsbaar en bereidt om dit met elkaar te bespreken. Alleen dan bereik je samen meerwaarde en ben je maximaal van betekenis!” 

Vanuit diverse commerciële posities (waar ook op internationaal niveau) is hij via Albron weer verliefd geworden op het (catering) evenementenvak. Zo gaf hij de Orangerie in Den Bosch ruim 8 jaar lang voor Hutten in Veghel een identiteit. Hutten is een bakermat van creativiteit en talentontwikkeling, zodoende dat meer en meer corperate events op zijn pad kwamen welke voor bureau’s en eventmanagers op onderscheidende wijze uitgevoerd werden. Welk verhaal vertel je eigenlijk met het evenement? Dit is de hamvraag voor aanvang van ieder catering event concept. Na zijn carrière bij Hutten vervolgde hij zijn pad bij LaVie om het bedrijf na vertrek van de oud oprichter eigenaar, een nieuwe identiteit te geven en met succes. LaVie laat ieders verhaal weer smaken. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en trok het altijd maar groeiende Hutten met een uitdagende rol richting Eindhoven, waardoor hij weer terug keerde op het bekende nest. Sem hield zich onder andere bezig met de commerciële implementatie van DOMUSDELA en de salesverantwoordelijkheid van gebied groot Eindhoven en Limburg, waaronder bijvoorbeeld het MECC in Maastricht. In ieder geval tot Corona de wereld doet schudden. Hutten is hard getroffen maar werkt aan een gezonde terugkeer, dit gaat Hutten absoluut overwinnen; hoe dit gaat aflopen hangt af van de komende maanden.

Sem komt in ieder geval Brabant Onderneemt in het bestuur verstevigen om samen met de leden, collega bestuursleden en voorzitter Thijs Dorssers, richting te geven aan het Brabant Onderneemt van de toekomst. Juist nu is het tijd dat we na Corona op authentieke wijze, met onderscheidend vermogen en meerwaarde, ondernemers en start ups helpen verder te komen. Het liefst met meerwaarde voor mens, milieu en maatschappij. 

Wil je ook deelnemer, partner of bestuurslid worden van Brabant Onderneemt of MKB Brabant steunen? Juist nu is het moment!

Neem dan contact op met Thijs Dorssers, via de e-mail thijs@brabantonderneemt.nl of telefonisch via 06-30854993.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief