Zakelijk groeien tijdens de #Groeiweek

Zakelijk groeien tijdens de #Groeiweek

Zakelijk groeien tijdens de #Groeiweek

Heb je dat ook? Je hebt het druk…. Maar waar mee? Ben je brandjes aan het blussen? Of houtje touwtje zaken aan het oplossen? Geen of te weinig focus… Wanneer heb je voor het laatst tijd voor je zelf of je onderneming genomen? …… Juist te lang geleden…
Daarom dat wij vanuit Brabant Onderneemt nu de Groeiweek voor start-ups, scale-ups en MKB ondernemers organiseren. Een week waarin je tijd kunt nemen voor je zelf of je onderneming. 

Zeker nu in deze tijd is het belangrijk als ondernemer om te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Het is niet voor niets dat de overheid ook de SLIM-regeling heeft gecreëerd. We leven in een snel veranderende wereld en zullen continue moeten blijven leren en ontwikkelen. Wij als ondernemers maar ook onze medewerkers.

Daarom dat stichting Brabant Onderneemt de Groeiweek organiseert met een aantal interessante trainingen en workshops voor ondernemers en haar medewerkers. Deelnemers van Brabant Onderneemt kunnen tegen een gereduceert en gesubsidieerd tarief deelnemen. Niet-deelnemers kunnen ook deelnemen tegen een gunstig tarief. 

Nog geen deelnemer van Brabant Onderneemt? 
Wordt nu deelnemer (C. MKB-organisatie) vóór 1 oktober  en je mag een training of workshop naar keuze GRATIS deelnemen.

Programma van de Groeiweek
Maandag 26 oktober – Groeien met je onderneming
Dinsdag 27 oktober – Engels in business
Woensdag 28 oktober – Zakelijk Tekenen
Donderdag 29 oktober – …………………..
Vrijdag 30 oktober – NeuroMarketing

Bekijk in onze agenda alle workshops en trainingen van de Groeiweek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief